fbpx

юли, 2018

Това е повтарящо се събитие

16юли20:0022:00Шоу програма "Ансамбъл Чинарите"Амфитеатър, Роял Клуб Елените20:00 - 22:00 Роял Клуб Виктория ЕленитеТип събитие / оферта:Морски предложения,Събития и Партита

Повече информация

Детайли

Традиционни и съвременни български танци, песни и инструментали.

Aнсамбъл „Чинари“ е създаден по идея на Асен Павлов през 1993 г. от професионални изпълнители на български народни танци, музика и песни. Всеки член на ансамбъла има отлична професионална подготовка по музика и хореография. Изпълнителите на ансамбъл „Чинари“ са талантливи и красиви млади хора, виртуозни изпълнители на традиционни и съвременни български танци, песни и инструментални мелодии. Ансамбълът е представял свои спектакли в Молдова, Гърция, САЩ, Италия, Македония, Германия,Сърбия, Южна Корея и Франция.  

В състава на „Чинари“са включени само доказани професионалисти, танцови артисти, музиканти и певци, подбрани чрез конкурс. 
В репертоара на ансамбъла са включени танцовите и песенни традиции на всички фолклорни области на България. Спектаклите на „Чинари“ са уникални както по отношение на съвременната постановка при представяне на традиционния български фолклор, така и по отношение на невероятно успешното съчетание на талант, красота, младост и професионализъм. 

Всеки понеделник от 20:00 часа

Амфитеатър,  к.к Елените 

Вход: свободен

Час

(понеделник) 20:00 - 22:00

Локация

Роял Клуб Виктория Елените

Роял Клуб Виктория, Елените, 8259 България

Организатор

Victoria Group Hotels & Resortreservations@victoriagroup.bg | 0700 18 411

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

НАГОРЕ
X