Локация

Разположен в най-зелената зона на София, в непосредствена близост до идеалния център на столицата, хотел Маринела е една от забележителностите на града.

1407 София, бул. Джеймс Баучер  100

Моля, използвайте контактите по-долу само в случай, че имате запитване във връзка с вашите лични данни. Телефонна не е за резервации и запитвания, свързани с настаняване в хотелите.

Весела Василева, e-mail: dpo@hotel-marinela.com

Груповата политика за защита на личните данни на Victoria Group Hotels & Resorts, можете да разгледате тук

В случай, че желаете да получите повече информация какви данни сме събрали за вас, да получите копие от документите, съдържащи ваши лични данни или да упражните някое от правата си съгласно ОРЗД, както и ако подозирате, че данните ви се използват по нерегламентиран начин, може да се обърнете към длъжностното лице по защитата на данните на контактите по-горе.

ПО КАКЪВ НАЧИН МОЖЕТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С КОМПЕТЕНТНИЯТ НАДЗОРЕН ОРГАН?
При оплаквания имате право да се обърнете към Комисията за защита на личните данни (КЗЛД):

лично, на адрес: гр. София, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2;
с писмо, на адрес: гр. София, п.к. 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2;
по факс – 029153525;
на имейла на КЗЛД - kzld@cpdp.bg

*С изпращането на настоящата форма, вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Хотел Маринела София
*Ако иматe въпроси относно нашата Политика за поверителност или желаете да отправите искане и да упражните права по отношение на Вашите лични данни, моля да се свържете с нашето длъжностното лице по защитата на данните на e-mail: dpo@hotel-marinela.com.

Седмичен бюлетин

Като се абонирате за нашия мейлинг лист, вие винаги ще бъде информирани с последните новини от нас.

НАГОРЕ
X