Предишна
Следваща

Дългогодишна традиция за най-високо качество днес

Проектиран от легендарния японски архитект Кишо Курокава, хотел Маринела София е сред емблематичните здания на град София. Разположен в най-зелената зона на столицата, хотелът разполага с панорама, от която можете да се насладите както на светлините на нощна София, така и на красотата на Витоша. Интериорът е съчетава традицията и уют с иновативен и модерен дизайн. Разположен на площ от 30 000 кв. м., разполага с 442 стаи и апартаменти, сред които и най-големият Президентски апартамент в България, 5* хотел Маринела, може да задоволи и най-капризните вкусове и нужди.
Хотелът притежава най-голямата конферентна зала в столицата, 13 зали за срещи, най-голямата бална зала, конферанси с дневна светлина, както и зала на последния етаж, откъдето можете да видите София в краката си.
Японската градина” е създадена по модела на 400 годишната японска градина на Hotel New Otani в Токио. В спокойствието на сенките й можете да се насладите и на огромно био-разнообразие от представители на растителния и животинския свят.

Целогодишен

Бизнес

Градски

442 Стаи

442 Луксозни стаи и апартаменти подходящи за групови събития и настанявания

13 Конферентни зали

Подходящи за организиране на всякакъв тип конференции и събития

Банкетни зали

Най-голямата банкетна зала в София

Зала на 19 етаж

Забележителната зала на последния етаж на хотел Маринела, с уникална гледка към София.

Добра Локация

В непосредствена близост до центъра на София

Лесно достъпен

Хотелът има чудесна връзка чрез всички видове обществен транспорт, само на 5 минути път с кола от всички забележителности и местата на центъра на града.

Град в Града

Насладете се на различни ресторанти, отпуснете се в японската градина, насладете се на чаша вино в пиано бара, прекъснете натоварената седмица в нашия нощен клуб, отпийте уиски в джентълмен Клуб и други, всички в рамките на 30 000 квадратни метра площ на хотела.

Всичко за бизнеса на едно място

Проведете лична работна среща, присъствайте на/или организирате конгреси, проведете брейнсторминг с вашите колеги или впечатлете партньорите си с прием в зала Silhouette на последния етаж.

Exhibition Forum Events

Най-модерната многофункционална зала на територията на София за провеждане на големи корпоративни събития, изложения, концерти, сватби, ревюта и балове. Залата разполага с всички удобства, като собствена кухня, перфектен сервиз и различни декори за събития и частни партита. Оборудвана е с най-висок клас професионално озвучаване и осветление, както и екип от професионалисти, които могат само да ви помогнат да изкарате добре.
Контакти

Свържете се с нас

Адрес: Джеймс Баучер 100, София 1407, България
Телефон: + 359 2 969 222
Факс: + 359 2 969 2223
E-mail: reservations@hotel-marinela.com

Facebook

Google Plus

Linkedin

Instagram

Сайт

НАГОРЕ