КОЙ СМЕ НИЕ И КАКВО ПРАВИМ

Основан през 1996г. Туристическият холдинг "Виктория Груп" днес е най-големият хотелиерски оператор в България.

Нашето портфолио се състои от хотели категоризирани 4 и 5 звезди в топ дестинациите на България - хотел „Маринела“ – София, хотел“Марица“-Пловдив, хотел“Пампорово“  в комплекс Пампорово. В курортен комплекс Елените „Роял клуб Виктория“ впечатлява с красотата и изяществото на петзвездния хотел „Роял Касъл Дизайн & СПА“, хотел “Роял Парк“, хотел “Андалусия Бийч“,  хотел “Атриум Бийч,  хотел “Роял Бей“, хотел “Негреско“, вили „Роял Каса“, Холидей Вилас Елените.  В курортен комплекс Слънчев бряг на първа линия се намират хотелите “Виктория палас“ и “Чайка Бийч Резорт“. В античния град Созопол е разположен ваканционен комплекс “Хасиенда бийч“.

Хотелите ни са изключително разпознаваеми, със своя ваканционен, градски, събитиен и конферентен туризъм. Базите ни предлагат над 13 000 легла в София, Пловдив, Пампорово, Слънчев Бряг и курортно селище Елените .

Нашите марки са насочени към  всички пазарни сегменти и предлагат най-добрия продукт, както за гостите, така и за служителите ни.

В продължение на 20 години изграждаме ключови партньорства с най-големите тур оператори в световен мащаб. Бизнес Травъл Консорции сред които Carlson Wagonlit Travel, Amex, BCD Travel и др. както и всички ваканционни Тур Оператори като Thomas Cook, TUI, Balkan Holidays, Coral, Pegas, Anex, Solvex и др.

Нашите ангажименти не се ограничават само до постигането на добри финансови резултати.   Ние   сме  една от малкото компании в България, които предоставят реални възможности за кариерни пътеки. Центърът ни за професионално развитие дава възможност на над 3000 българи да останат в България и да се развиват тук.

През 2017 година станахме първата хотелска група, която дава възможност на свободно придвижване с електромобил из България. Инсталирахме зарядни станции за електрически автомобили във всички наши хотели. Целта ни е устойчиво развитие на бизнеса с отговорност и грижа към околната среда.

Най-емблематичния хотел в богатата ни колекция е хотел „Маринела“ София. Това е хотелът на държавата в годините на социализма и най-светското място в България. Проектиран от архитектурно бюро  Kisho Kurokawa Architect & Associates, вече 40-години той продължава да напомня за добрите традиционни отношения между  Япония и България. Хотелът познат като „Японския“ е носил различни международни марки – Кемпински, ИнтерКонтинентал, Ню Отани,но потенциала си разгръща след придобиването му от Victoria Group® Hotels and Resorts. Година след като хотелът става част от нашето портфолио, се превръща в най-привлекателното и желано място на световно известни звезди и провеждане на светски и бляскави събития. С лекота достига и най-добрите финансови резултати за всички времена. В комбинация с огромния леглови капацитет хотела разполага и с най-голямата мултифункционална зала – ЕФЕ и най-модерния нощен клуб в София – Megami Club. За добрите практики и постижения, хотел „Маринела“  бе отличен в луксозния сегмент в хотелиерството от Световната организация World Luxury Hotel Awards на официална церемония в Доха.

На годишните награди на списание и клуб Business Lady „Компания на годината’16”  в категория лукс бизнес хотел за 2016 г, хотел „Маринела” отново получи признание и награда за най-бързо развиващ се и иновативен градски хотел.

Хотелите „Марица“ в Пловдив  и хотел „Пампорово“ са първите хотели от групата и освен добре познатата и отлична локация, носят и много сантимент. Хотел „Пампорово“ е първият 5-звезден в този курорт в близост до пистите, предлагащ невероятен комфорт и уют.

Ваканционно селище „Елените“ е изключителен комплекс с множество допълнителни инклузивни обекти и туристически атракции, сред които и Аква Парк.

В България няма по-добро предложение за семейна ваканционна концепция от комплекс Елените.

Комплексът е разположен в красив залив, където южните склонове на Стара планина се срещат с  Черно море. Много зеленина, чист въздух и уютен плаж очарова гостите. Курортно селище „Елените“ е носител на множество награди включително и за  най-добро ваканционно селище за 2016 г.

Хотелите в Слънчев Бряг са емблематични –Виктория Палас и Чайка Бийч Ризорт се намират на първа линия и са с общ капацитет над 4000 легла. 

Ние виждаме нашето развитие във въвеждане на всички индустриални иновации за дистрибуция, работа с партньори и обслужване на клиенти. Като втори и трети основен стълб сме заложили правилната работа и развитието на служителите си и разбира се развитието на  най-голямата база с лоялни клиенти в България.

Най-добрите локации

Всички наши обекти са с отлично местоположение - в центъра на града, брега на морето или в сърцето на планината. Всички са в непосредствена близост до летища.

Парти специалисти

Екипът на Виктория Груп има възможност да организира най-големите и луксозни партита и събития - ние предлагаме най-добрите локации, услуги, обслужване, декорация, кетъринг и забавление

Пълен пакет

Храни и напитки, СПА и спортни дейности и активности на разположение на гостите на нашите обекти.

Дизайн

Нашата запазена марка е уникален дизайн и интериор, които ще откриете във всеки един от хотелите ни.

Национално покритие

Нашите обекти са разположени в цялата страна, като можете да достигнете до тях само за няколко часа.

НАГОРЕ
X