PREV
NEXT

Басейн и Плаж

За любителите на слънцето и релакса, хотела разполага със собствен плаж, басейн и детски басейн, оборудвани с шезлонги и чадъри. Те са част от All Inclusive пакета и можете да ги използвате на плажа, басейнa и в Аква Парк Атлантида, до изчерпване на свободните шезлонги.

Басейн

Външен

Басейн

Детски

Чадър

Басейн/Плаж

Шезлонг

Басейн/Плаж

Спа и Уелнес

Гостите на "Комплекс Елените" могат да се отдадат на релакса в СПА центъра към комплекса и да се насладят на превъзходна гама от процедури или да изхвърлят токсините в сауната.

На територията на комплекса:

Платени ( извън All Inclusive пакета)

СПА Център

Джакузи

Масажи

Сауна

Парна баня

Козметичен

салон

Фризьорски

салон

Спорт

Не променяйте вашата фитнес програма или даже направете повече, като се възползвате от спортните дейности на територията на комплекса. Спорт, футбол или мини голф - не губете форма, докато се забавлявате с вашето семейство или приятели. Любителите на водните спортове могат да избират от широка гама екстремни приключения.

На територията на комплекса:

Фитнес

Скуош

Платен

Тенис

Корт

Тенис

на маса

Волейбол

Футбол

Мини голф

Аеробика

Спортове

Водни - Платени

Част от спортните услуги на хотела са платени и не са включени в All Inclusive пакета. В All Inclusive пакета е включено ползване на игрище / услуга. За оборудване е необходимо да се заплати депозит или наем. Попитайте на рецепцията на вашият хотел за повече информация.

Дейности

Останете активни и се забавлявайте през цялото време на вашата почивка. Освен с релакс на плажа, СПА ден или спорт, гостите на комплекса могат да разнообразят деня си и с електронни игри, дартс, боулинг или билярд. Комплекса разполага и със собствен Аква и Лунапарк. За най-малките гости в Хотел Роял Бей има детски кът и анимация през целият ден.

На територията на комплекса:

Дартс

Боулинг

Платен

Билярд

Платен

Лунапарк

Аква Парк

09:00 - 18:00

Амфитеатрална

арена

Детски

клуб

Галерия

TOP