Предишна
Следваща

СПА и Уелнес

Истинската почивка предполага пълна релаксация, отпускане на сетивата, наслада. За освобождаване от стреса и напрежението релакс зоната включва, различни видове душове, турска баня, сауна. Специални релаксиращи спа ритуали със зелена глина и водорасли, лечебни масажи, процедури за подмладяване, хидратация и възстановяване ще променят не само начина, по който изглеждате, но и самочувствието ви – вие сте освободени, по-свежи и по-млади. През летния сезон гостите могат да се възползват от външния басейн и частния плаж на метри от хотела.

Басейн

Външен | Вътрешен

Шезлонг

Басейн | Плаж

Чадър

Басейн | Плаж

Кърпи за плаж

Сауна

Финландска сауна

Парна баня

Приключенски душ

Ледено ведро

Солено езеро

Платено

Рибки Гара Руфа

Платено

Салони

Козмет.& Фризьoр |Платено

Масажи

Платено

Спорт и Дейности

Останете енергизирани и тонизирани по време на вашата почивка в нашият напълно оборудван съвременен фитнес център оборудван с първокласни уреди. Не променяйте вашата фитнес програма или направете даже повече, като се възползвате от спортните дейности на територията на комплекса. „Роял Касъл“ предлага чудесни възможности за активна почивка чрез разнообразни спортни занимания. Фитнес залата с най-модерно оборудване е на ваше разположение.За запалените любители на спортните занимания, комплексът предлага тенис и скуош които са на разположение през целия ден.

Фитнес

Скуош

На територията на комплекса през летния сезон:

Тенис на корт

Тенис на маса

Футбол

Мини голф

Дартс

Боулинг

Билярд

Електронни игри

Лунапарк

Уиндсърф

Аква парк

Част от услугите на територията на комплекса са платени, а част от тях могат да се ползват безплатно от гости на Роял Касъл и Роял Каса Вилас, който са на HB+ пакет.

HB+

Вижте описание на HB+ Пакет.

Галерия

НАГОРЕ
X