Предишна
Следваща

Басейн и Плаж

За любителите на слънцето и рекласка, хотела разполага със собствен плаж и басейн , оборудвани с шезлонги и чадъри. Те са част от All Inclusive пакета и можете да ги използвате на плажа, басейнa и в Аква Парк Атлантида, до изчерпване на свободните шезлонги.

Басейн

Външен

Чадър

Басейн/Плаж

Шезлонг

Басейн/Плаж

Спа и Уелнес

Гостите на "Комплекс Елените" могат да се отдадат на релакса в СПА центъра към комплекса и да се насладят на превъзходна гама от процедури или да изхвърлят токсините в сауната.

На територията на комплекса:

СПА Център

Масажи

Турска баня

Козметичен

салон

Фризьорски

салон

Спорт

Не променяйте вашата фитнес програма или даже направете повече, като се възползвате от спортните дейности на територията на комплекса. Спорт, футбол или мини голф - не губете форма, докато се забавлявате с вашето семейство или приятели. Любителите на водните спортове могат да избират от широка гама екстремни приключения.

На територията на комплекса:

Фитнес

Скуош

Платен

Тенис

Корт

Тенис

на маса

Футбол

Мини голф

Спортове

Водни - Платени

Част от спортните услуги на хотела са платени и не са включени в All Inclusive пакета. В All Inclusive пакета е включено ползване на игрище / услуга. За оборудване е необходимо да се заплати депозит или наем. Попитайте на рецепцията на вашият хотел за повече информация.

Дейности

Останете активни и се забавлявайте през цялото време на вашата почивка. Освен с релакс на плажа, СПА ден или спорт, гостите на комплекса могат да разнообразят деня си и с електронни игри, дартс, боулинг или билярд. Комплекса разполага и със собствен Аква парк и детски увеселителен парк.

На територията на комплекса:

Дартс

Боулинг

Платен

Билярд

Платен

Детски

Увеселителен парк

Аква Парк

09:00 - 18:00

Амфитеатрална

арена

Детски

клуб

Галерия

НАГОРЕ
X