Сватбено портфолио на Виктория Груп

Портфолиото на Виктория Груп включва едни от най-елегантните и луксозни сватбени локации в България.
От райски плажове на Елените до градските светлини на София. Помислете как си представяте вашата сватба - боси на плажа или в голяма банкетна зала, заедно с цялото ви семейство - каквото и да мечтаете, каквато и дестинация да имате наум - едно е сигурно Виктория Груп може да ви го предложи.

Планирайте вашата луксозна сватба в някоя от нашите многобройни локации.

Грандиозна сватба в сърцето на елита в София Хотел Маринела, райска сватба на крайбрежието на хотел Роял Касъл Елените или приказна зимна сватба в Хотел Пампорово. Разгледайте нашата гама от изискани локации и се свържете с нашият отдаден сватбен екип.

Защо да изберете Виктория Груп

Планирането на сватба трябва да е забавно и лесно. Свържете се с нас и ние ще се погрижим за всеки един детайл.

Ние сме единствената компания в България, която разполага с толкова много и различни сватбени локации. Всеки един хотел предлага луксозен дизайн, уникална гледка и качество, който са идеалната предпоставка за перфектния сватбен ден.

Представяте си леки и изискани ордьоври или пет степенна вечеря? Каквото и да имате наум, нашите професионални готвачи работят за Вас, за да планират перфектното меню.

Виктория Груп са лидери при изграждането на декорация и перфектна визия за една сватба. Романтична, кокетна сватба или грандиозна ВИП сватба - ние можем всичко.

Нашите опитни сватбени организатори са насреща, за да Ви помогнат с лекота да осъществите сватбата на мечтите си.

Възползвайте се от преференциални цени за настаняване на вашите гости във всеки един от хотелите ни.

Изберете мястото за вашата приказка

София

Хотел Маринела

Диамант в сърцено на София

Хотел Маринела София разполага с 3 зали, подходящи за организирането на вашата сватба с капацитети от 30 до 600 човека.
Можете да избирате между най-голямата банкетна зала в страната , луксозна зала с панорамна гледка към София на 19 етаж или най-новата и модерна зала ЕФЕ. Всичко това ще бъде поднесено със спираща дъха декорация и превъзходни ястия приготвени от шеф Андрей Стоилов.

Елените

Роял Касъл

Пет звездна приказка

Пет звездният Роял Касъл Дизайн & СПА е символ на изключителен лукс и комфорт. Смелите и уникални дизайнерски решения са изпълнени с екзотични, първокласни и висококачествени материали. „Роял Касъл” ще Ви удиви и с външната си архитектура и инфраструктура.
Хотела  има  общо 3 ресторанта и една банкетна зала подходящи  за организиране на сватбени мероприятия. Роял Касъл, както и курортен комплекс "Елените", разполагат с множество места и възможности за организирането на романтични сватбени ритуали или цялото сватбено тържество  на открито с уникални гледки към морето, планината, басейна или някъде в градината.
Комплекса разполага и с малък параклис за църковен ритуал.
Освен от красотата и обстановката, вашите гости ще бъдат впечатлени и от пет звездни ястия приготвени от шеф Йордан Маджаров.

Пловдив

Хотел Марица

Съвършенството,което заслужавате

Хотел Марица разполага с общо два ресторанта с капацитет от 60 до 200 души, единият от който е разположен на 12 етаж и предлага зашеметяваща панорамна гледка.

Хотел „Марица“ е прекрасно място за провеждане на сватби, семейни тържества и специални събития. Екипът ни ще се погрижи за всичко, от което имате нужда, за да може да се наслаждавате на тези вълнуващи моменти.

 

Слънчев Бряг

Виктория Палас

Виктория Палас е чудесно място за провеждане на сватби и специални събития. Хотела разполага с няколко ресторанта с различен капацитет, подходящи за сватби, балове и друг тип събития.

Сватбени пакети

Менюта

Можете да избирате между три, четири и пет степенни изискани менюта, приготвени от нашите главни готвачи.

Декорация

Можете да избирате между спираща дъха сватбена декорация - цветни панделки и покривала за столове, цветна аранжировка на масата от живи цветя,декориране на таван, декориране на стени и фоново осветление. Впечатлете своите гости и с тематични украси, спрямо вашите желания.

Грим и прическа

Можем да Ви съдействаме с професионални гримьори и фризьори за да изглеждате неустоима.

Музика и Танци

DJ, Фолклорна програма, Огнен танц или пианист

Истински спомен

Запечатайте всеки момент от вашата сватба с професионален фотограф и видео-оператор

Настаняване

Младоженски апартамент и преференциални цени за настаняване на вашите гости .

Направете запитване за Вашия сватбен ден:

TOP