fbpx

Локация

Чайка Бийч Резорт с се намира се в курорта Слънчев бряг на самата плажна ивица в квартал Чайка. Слънчев бряг е български курорт, който се намира между северната и южната част на българската черноморска ривиера, на територията на Община Несебър.

ЗА КОНТАКТИ

*С изпращането на настоящата форма, вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Чайка Бийч Резорт
*Ако имат въпроси относно нашата Политика за поверителност или желаете да отправите искане и да упражните права по отношение на Вашите лични данни, моля да се свържете с нашето длъжностното лице по защитата на данните на e-mail: dpo.touristic@victoriagroup.bg

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ

КОНТАКТИ

Слънчев бряг, 8240 България

КОНТАКТИ РЕЦЕПЦИЯ:

+ 359 55428500,  chaikaresort@victoriagroup.bg

Моля, използвайте контактите по-долу само в случай, че имате запитване във връзка с вашите лични данни. Телефонна не е за резервации и запитвания, свързани с настаняване в хотелите.

Фърст Лайн ЕООД – email: dpo.tourist@victoriagroup.bg

Груповата политика за защита на личните данни на Victoria Group Hotels & Resorts, можете да разгледате тук

В случай, че желаете да получите повече информация какви данни сме събрали за вас, да получите копие от документите, съдържащи ваши лични данни или да упражните някое от правата си съгласно ОРЗД, както и ако подозирате, че данните ви се използват по нерегламентиран начин, може да се обърнете към длъжностното лице по защитата на данните на контактите по-горе.

ПО КАКЪВ НАЧИН МОЖЕТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С КОМПЕТЕНТНИЯТ НАДЗОРЕН ОРГАН?
При оплаквания имате право да се обърнете към Комисията за защита на личните данни (КЗЛД):

лично, на адрес: гр. София, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2;
с писмо, на адрес: гр. София, п.к. 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2;
по факс – 029153525;
на имейла на КЗЛД - kzld@cpdp.bg

ОФЕРТИ

Филтър

Сортирай по:

Дата

Дата

Заглавие

Публикувано

Тип събитие / оферта:

Всичко

City:

Елените

Локация:

Всичко

15май(май 15)00:0030септ(септ 30)00:00ПрепоръчаноХотел Роял КасълЛятна Ваканция 2019(май 15) 00:00 - (септември 30) 00:00 Роял Касъл Дизайн & СПАТип събитие / оферта:All Inclusive пакети,Морски предложения

01юни00:0030септ(септ 30)00:00ПрепоръчаноХотел АтриумЛятна Ваканция 2019(юни 1) 00:00 - (септември 30) 00:00 Роял Клуб Виктория ЕленитеТип събитие / оферта:All Inclusive пакети,Морски предложения

01юни00:0030септ(септ 30)00:00ПрепоръчаноВили ЕленитеЛятна Ваканция 2019(юни 1) 00:00 - (септември 30) 00:00 Роял Клуб Виктория ЕленитеТип събитие / оферта:All Inclusive пакети,Морски предложения

01юни00:0030септ(септ 30)00:00ПрепоръчаноХотел Роял ПаркЛятна Ваканция 2019(юни 1) 00:00 - (септември 30) 00:00 Роял Клуб Виктория ЕленитеТип събитие / оферта:All Inclusive пакети,Морски предложения

01юни00:0030септ(септ 30)00:00ПрепоръчаноХотел АндалусияЛятна Ваканция 2019(юни 1) 00:00 - (септември 30) 00:00 Роял Клуб Виктория ЕленитеТип събитие / оферта:All Inclusive пакети,Морски предложения

01юни00:0030септ(септ 30)00:00ПрепоръчаноХотел Роял БейЛятна Ваканция 2019(юни 1) 00:00 - (септември 30) 00:00 Роял Клуб Виктория ЕленитеТип събитие / оферта:All Inclusive пакети,Морски предложения

СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН

Като се абонирате за нашия мейлинг лист, вие винаги ще бъде информирани с последните новини от нас.

НАГОРЕ
X