fbpx

ВЪНШЕН БАСЕЙН

БАСЕЙН & ДЕЙНОСТИ

ПЛАЖ

БАСЕЙН & ДЕЙНОСТИ

ДЕТСКА ПЛОЩАДКА

БАСЕЙН & ДЕЙНОСТИ

Предишна
Следваща

ДЕЙНОСТИ

в хотел Хасиенда Бийч

Докато сте на почивка в хотел Хасиенда Бийч Созопол, можете да прекарате един спокоен ден на открития басейн басейна или на един от най-известните плажове на България, само на метри от хотела. 
Хотела разполага и с екип от професионални аниматори. Дневната програма включва различни спортни и занимателни дейности –плажен волейбол, аеробика, водна гимнастика, водна топка и други. Вечерната анимация включва различни вечерни шоу програми. 

За най-малките гости хотела предлага детски басейн, детски клуб и детска площадка.

За любителите на слънцето и релакса, хотел Хасиенда Бийч предлага външен басейн, оборудвани с шезлонги и чадъри. Те са част от All Inclusive пакета и можете да ги използвате на басейнa до изчерпване на количествата.

Само на метри от хотела се намира плаж Златна рибка и известните къмпинг "Градина" и къмпинг "Златна Рибка", най-красивите и спокойни места за летуване по южното ни Черноморие.  Шезлонг и чадър на плажа са външна услуга и се заплащат допълнително.

  • ВЪНШЕН БАСЕЙН
  • ПЛАЖ - достъп до плаж само на метри от хотела
  • ЧАДЪР / ШЕЗЛОНГ на басейн до изчерпване на количествата
  • ЧАДЪР / ШЕЗЛОНГ на плаж, платена услуга извършвана от външна фирма

За най-малките гости, Хасиенда Бийч Созопол предлага детски клуб и външна площадка за деца, включени в All Inlusive пакета.
Комплекса разполага  с екип от професионални аниматори.
Дневната програма включва различни спортни и занимателни дейности –, плажен волейбол, аеробика, водна гимнастика, водна топка и други. Вечерната анимация включва различни вечерни шоу програми.

  • ДЕТСКИ КЛУБ
  • ДЕТСКА ПЛОЩАДКА

СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ

Хотел Хасиенда Бийч предлага настаняване и ваканции с изхранване тип нощувка и закуска или All-Inclusive.

Всички цени включват настаняване, съответния борд, разнообразни закуски през деня на територията на комплекса за All Inclusive борд, ползване на басейн и много други активности на територията на комплекса.

Изберете вашият тип стая, и РЕЗЕРВИРАЙТЕ СЕГА НА:

070018411 или reservations.hacienda@victoriagroup.bg

НАГОРЕ
X