fbpx

РЕСТОРАНТИ

РЕСТОРАНТИ

РЕСТОРАНТИ

Предишна
Следваща

РЕСТОРАНТИ

в хотел Роял Касъл, Елените

Всеки човек, който се наслаждава на живота, цени и добрата кухня.

В хотел Роял Касъл Дизайн & СПА имаме не само добра кухня, но и специално отношение към нейното приготвяне и сервиране. Гостите на хотела могат да се насладят общо на три ресторанта на територията на хотела.

Основният ресторант Роял Касъл, предлага изискани гурме ястия от интернационалната кухня. Тук всички гости могат да се насладят сутрин на богата и питателна закуска, както и тематични обеди и вечери на блок маса. Ресторанта разполага с външна тераса през летния сезон.

Ресторант Кастело е малък, изискан а-ла карт ресторант, предлагащ италиански ястия. С неговия впечатляващ интериор той е любимо място за организирането на малки партита или рождени дни.

Ресторант Ротонда е впечатляващ и нестандартен ресторант със стъклен покрив тип "Ротонда" и се използва за сватби и по-големи частни партита. Разположен е в градината на хотела в близост до външният басейн сред уникалният екстериор на хотела от палми и фонтани.

 

СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ

Можете да резервирате вашият престои с изхранване тип BB, HB и HB+ през летния сезон. 

Всички цени включват настаняване, изхранване според избраният пакет, ползване на вътрешен басейн и СПА център, фитнес, тенис, външен басейн и достъп до плаж през летния сезон, интернет и паркинг ( ограничени места).

РЕЗЕРВИРАЙТЕ СЕГА НА:

070018411 или reservations.elenite@victoriagroup.bg

НАГОРЕ
X