fbpx

ДВА ВЪНШНИ БАСЕЙНА

БАСЕЙН & ДЕЙНОСТИ

ОБЩЕСТВЕН ПЛАЖ НА КРАЧКА ОТ ХОТЕЛА

БАСЕЙН & ДЕЙНОСТИ

ДЕТСКИ КЪТ И ДЕТСКА ПЛОЩАДКА

БАСЕЙН & ДЕЙНОСТИ

Предишна
Следваща

ДЕЙНОСТИ

в хотел Чайка Бийч Резорт

Хотел Чайка Бийч Резорт, Слънчев бряг разполага с два външни басейна, които са безплатни за всички гости на хотела. Хотела е разположен на първа линия и предлага достъп до обществен плаж, само на няколко крачки от хотела. На самият плаж срещу допълнително заплащане се предлагат и многобройни водни спортове и занимания.

Хотела разполага с детски кът и детска площадка, за най-малките гости. Чайка Бийч Резорт има и екип от професионални аниматори. Дневната програма включва различни спортни и занимателни дейности –, плажен волейбол, аеробика, водна гимнастика, водна топка и други. Вечерната анимация включва различни вечерни шоу програми.

Срещу допълнително заплащане, гостите могат да се насладят на масажи и разкасителни процедури, парна баня и сауна в СПА центъра на хотела. 

За любителите на слънцето и релакса, хотел Чайка Бийч Резорт предлага два външни басейна, оборудвани с безплатни шезлонги и чадъри, до изчерпване на количествата. Шезлонг и чадър на плажа са външна услуга и се заплащат допълнително на външен оператор.

  • ДВА ВЪНШНИ БАСЕЙНА
  • ЧАДЪР / ШЕЗЛОНГ на басейн до изчерпване на количествата
  • ЧАДЪР / ШЕЗЛОНГ на плажа / платена услуга, външен оператор /

За най-малките гости, хотел Чайка Бийч Резорт предлага детски клуб , където децата се занимават с разнообразни креативни, спортни и забавни дейности всеки ден - създаване на пясъчни фигури, рисуване и др, както и с  външна площадка за игра, всичките включени в All Inlusive пакета. 
Комплекса разполага  с екип от професионални аниматори.
Дневната програма включва различни спортни и занимателни дейности –, плажен волейбол, аеробика, водна гимнастика, водна топка и други. Вечерната анимация включва различни вечерни шоу програми.

  • ДЕТСКИ КЛУБ
  • ДЕТСКА ПЛОЩАДКА

Гостите на Чайка Бийч Резорт могат да се отдадат на релакса в СПА центъра към комплекса и да се насладят на превъзходна гама от процедури и терапии, масажи, сауна, парна баня и много други.
СПА процедурите и масажите не са включено в All Inclusive пакета и са срещу допълнително заплащане.

  • ПЛАТЕНА УСЛУГА
  • МАСАЖИ
  • РАЗКРАСИТЕЛНИ ПРОЦЕДУРИ
  • САУНА, ПАРНА БАНЯ

СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ

Можете да резервирате Чайка Бийч Резорт с борд BB, HB и All-Inclusive.

Всички цени включват настаняване, съответният борд и ползване на два външи басейна и много други активности.

Изберете вашият тип стая, и РЕЗЕРВИРАЙТЕ СЕГА НА:

070018411 или reservations.chaika@victoriagroup.bg

НАГОРЕ
X