fbpx

ВЪНШЕН БАСЕЙН

БАСЕЙН & ДЕЙНОСТИ

ПЛАЖ

БАСЕЙН & ДЕЙНОСТИ

АКВА ПАРК

БАСЕЙН & ДЕЙНОСТИ

Предишна
Следваща

ДЕЙНОСТИ

Вили Елените

Докато сте на почивка във Вили Елените, можете да прекарате един спокоен ден на плажа и басейна, или да опитате някоя от разнообразните дейности на територията на комплекса.
Гостите могат да посетят безплатно Аква Парка, да играят мини голф, тенис на маса или тенис на корт и много други дейности, всичките включени в All Inclusive пакета. Извън пакета и срещу допълнително заплащане, гостите могат да се насладят на масажи и разкасителни процедури, боулинг и водни спортове.
Комплекс Роял Клуб Елените има екип от професионални аниматори. Дневната програма включва различни спортни и занимателни дейности – плажен волейбол, аеробика, водна гимнастика, водна топка и други. Вечерната анимация включва различни вечерни шоу програми.

За любителите на слънцето и релакса, Вили Елените предлагат външен басейн и достъп до плаж, оборудвани с шезлонги и чадъри. Те са част от All Inclusive пакета и можете да ги използвате на басейнa, плажа и в Аква Парк Атлантида, до изчерпване на количествата.

 • ВЪНШЕН БАСЕЙН
 • Достъп до плаж
 • ЧАДЪР / ШЕЗЛОНГ на басейна и плажа до изчерпване на количествата

На територията на комплекса, гостите на Вили Елените, могат да посетят безплатно Аква Парк Атлантидa с разнообразни пързалки.
Аква Парка е сезонен и работи от 01.06 до 15.09

Не променяйте вашата фитнес програма или даже направете повече, като се възползвате от спортните дейности на територията на комплекса.

В All Inclusive пакета има включен  безплатен достъп до спортен салон, тенис или мини голф  - не губете форма, докато се забавлявате с вашето семейство или приятели.

Любителите на водните спортове, могат да избират от широка гама екстремни приключения, срещу допълнително заплащане.

 • СПОРТЕН САЛОН
 • ТЕНИС НА КОРТ / безплатно ползване на игрище, ракети срещу депозит и при наличност/
 • МИНИ ГОЛФ / безплатно ползване на игрище, стикове срещу депозит и при наличност /
 • ТЕНИС НА МАСА
 • ВОДНИ СПОРТОВЕ / Платена услуга/
 • БОУЛИНГ / Платена услуга/

За най-малките гости, комплекс Роял Клуб Елените предлага два детски клуба и външна площадка за деца, всичките включени в All Inlusive пакета.
Комплекса разполага  с екип от професионални аниматори.
Дневната програма включва различни спортни и занимателни дейности – плажен волейбол, аеробика, водна гимнастика, водна топка и други.
Вечерната анимация включва различни вечерни шоу програми. За най-малките има детски клуб, където децата се занимават с разнообразни креативни, спортни и забавни дейности всеки ден - създаване на пясъчни фигури, рисуване и др.

На Амфитеатралната Арена на територията на комплекса се провеждат шоу програми, театри и танцови представления - следете програмата във вашият хотел.

 • ДЕТСКИ КЛУБ
 • АМФИТЕАТРАЛНА АРЕНА

Гостите на "Комплекс Елените" могат да се отдадат на релакса в СПА центъра към комплекса и да се насладят на превъзходна гама от процедури и терапии.
СПА процедурите и масажите не са включени в All Inclusive пакета и са срещу допълнително заплащане.

 • ПЛАТЕНА УСЛУГА
 • МАСАЖИ
 • РАЗКРАСИТЕЛНИ ПРОЦЕДУРИ

СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ

Всички помещения се предлагат с изхранване тип All-Inclusive. 

Всички цени включват настаняване, неограничени храни и напитки, разнообразни закуски през деня на територията на комплекса, ползване на басейн, достъп до плаж и много други активности на територията на комплекса.

Изберете вашият тип стая, и РЕЗЕРВИРАЙТЕ СЕГА НА:

070018411 или reservations.elenite@victoriagroup.bg

НАГОРЕ
X