Уведомление за видеонаблюдение

За да гарантираме сигурността на гостите и служителите си, както и за да защитим имуществото си осъществяваме видеонаблюдение на територията на всички хотели от групата,  чрез което се събират следните категории лични данни: видеообраз, поведенчески данни.

Вижте УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ за конкретен хотел:

Уведомление за видеонаблюдение

Настоящият документ представлява известие за поверителност по смисъла на Общия регламент относно защитата на данните (ОРЗД). Той е изготвен от „ВГ“ АД – Хотел „Маринела“. По-долу ще намерите информация:

ü  относно отговорното за обработването на вашите данни лице;

ü  какви категории лични данни обработваме;

ü  при какви условия обработваме данните;

ü  относно целите и правните основания за обработването;

ü  срокове за съхранение и мерки за сигурност на данните;

ü  как да упражните правата си съгласно ОРЗД,

ü  както и в кои случаи и по какъв ред споделяме вашите данни с трети лица.

За да гарантираме сигурността на гостите и служителите си, както и за да защитим имуществото си осъществяваме видеонаблюдение на територията на Хотела, чрез което се събират следните категории лични данни: видеообраз, поведенчески данни. Основание за обработване на лични данни е легитимният интерес на ВГ да защити служителите и имуществото си. Видеозаписите се съхраняват за срок от един месец, освен ако законът не изисква друго. За да предотвратим осъществяването на загуба, злоупотреба или неоторизиран достъп прилагаме всички разумни мерки и средства за защита, включително ограничаване на кръга от лицата, които имат достъп до записите до минтимум и специалният режим за тяхното съхранение.

В определени случаи е възможно събраните за вас данни, включително направените видеозаписи, да бъдат разкрити на трети лица. Такова разкриване е възможно в следните хипотези: (1) с юрисконсулти и други партньори на ВГ във връзка със защитата на правните претенции на дружеството; (2) с компетентните държавни органи при разследване, проверка или друг надделяващ публичен интерес; и (3) при сливане или вливане, когато данните ви могат да бъдат споделени с новия/ите собственик/ици, за което ще бъдете уведомени. При всички случаи вашите данни няма да бъдат споделяни с трети лица, установени извън територията на ЕИП.

Отговорност за видеонаблюдението носи „ВГ“ АД, регистрирано с ЕИК: 121186623. В случай, че желаете да упражните правата си съгласно ОРЗД да получите повече информация относно осъществяваното видеонаблюдение, копие от събраните данни или тяхното изтриване, в случай, че не е налице интерес, налагащ продължаването на тяхното съхранение; както и ако подозирате, че до записите е осъществен нерегламентиран достъп или се използват за нелегитимни цели, може да се свържете с нас на адрес гр.София 1407, бул. „Джеймс Баучер“ №100, длъжностното лице по защитата на данните:  Весела Василева, тел. за връзка: 0889 99 86 55, e-mail: dpo@hotel-marinela.com,

 

Независимо от посоченото по-горе, при оплаквания имате право да се обърнете към Комисията за защита на личните данни (КЗЛД) на адрес: гр. София, бул. „Проф. Цветан Лазаров” №2, на уебсайта на Комисията - https://www.cpdp.bg/ или по ел.поща: kzld@cpdp.bg.

УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Настоящият документ представлява известие за поверителност по смисъла на Общия регламент относно защитата на данните (ОРЗД). Той е изготвен от „Виктория Тур“ АД - Хотел „Марица“ („Хотелът/а“). По-долу ще намерите информация:

ü  относно отговорното за обработването на вашите данни лице;

ü  какви категории лични данни обработваме;

ü  при какви условия обработваме данните;

ü  относно целите и правните основания за обработването;

ü  срокове за съхранение и мерки за сигурност на данните;

ü  как да упражните правата си съгласно ОРЗД,

ü  както и в кои случаи и по какъв ред споделяме вашите данни с трети лица.

За да гарантираме сигурността на гостите и служителите си, както и за да защитим имуществото си осъществяваме видеонаблюдение на територията на Хотела, чрез което се събират следните категории лични данни: видеообраз, поведенчески данни. Основание за обработване на лични данни е легитимният интерес на Хотела да защити служителите и имуществото си. Видеозаписите се съхраняват за срок от един месец, освен ако законът не изисква друго. За да предотвратим осъществяването на загуба, злоупотреба или неоторизиран достъп прилагаме всички разумни мерки и средства за защита, включително ограничаване на кръга от лицата, които имат достъп до записите до минтимум и специалният режим за тяхното съхранение.

В определени случаи е възможно събраните за вас данни, включително направените видеозаписи, да бъдат разкрити на трети лица. Такова разкриване е възможно в следните хипотези: (1) с юрисконсулти и други партньори на Хотела във връзка със защитата на правните претенции на дружеството; (2) с компетентните държавни органи при разследване, проверка или друг надделяващ публичен интерес; и (3) при сливане или вливане, когато данните ви могат да бъдат споделени с новия/ите собственик/ици, за което ще бъдете уведомени. При всички случаи вашите данни няма да бъдат споделяни с трети лица, установени извън територията на ЕИП.

     Отговорност за видеонаблюдението носи „Виктория Тур“ АД - Хотел „Марица“, регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК:115008349. В случай, че желаете да упражните правата си съгласно ОРЗД да получите повече информация относно осъществяваното видеонаблюдение, копие от събраните данни или тяхното изтриване, в случай, че не е налице интерес, налагащ продължаването на тяхното съхранение; както и ако подозирате, че до записите е осъществен нерегламентиран достъп или се използват за нелегитимни цели, може да се свържете с нас на имейл: dpo.tour@victoriagroup.bg

 

 

Независимо от посоченото по-горе, при оплаквания имате право да се обърнете към Комисията за защита на личните данни (КЗЛД) на адрес: гр. София, бул. „Проф. Цветан Лазаров” №2, на уебсайта на Комисията - https://www.cpdp.bg/ или по ел.поща: kzld@cpdp.bg.

УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Настоящият документ представлява известие за поверителност съгласно Общия регламент относно защитата на данните (ОРЗД). Той е изготвен от „Виктория Турист“ ЕООД – Хотел Роял Касъл (“Хотелиерът/а“). По-долу ще намерите информация:

ü  относно администраторът, отговорен за обработването на личните данни;

ü  относно категориите обработвани лични данни;

ü  относно условията, при които се обработват личните данни;

ü  относно целите и правните основания за обработването;

ü  относно срокове за съхранение и прилаганите мерки за сигурност на данните;

ü  относно правата на служителите съгласно ОРЗД,

ü  както и в кои случаи и по какъв ред споделяме вашите данни с трети лица.

 

За да гарантираме сигурността на гостите и служителите си, както и за да защитим имуществото си осъществяваме видеонаблюдение на територията на Хотела, чрез което се събират следните категории лични данни: видеообраз, поведенчески данни. Основание за обработване на лични данни е легитимният интерес на Хотелиера да защити служителите и имуществото си. Видеозаписите се съхраняват за срок от един месец, освен ако законът не изисква друго. За да предотвратим осъществяването на загуба, злоупотреба или неоторизиран достъп прилагаме всички разумни мерки и средства за защита, включително ограничаване на кръга от лицата, които имат достъп до записите до минтимум и специалният режим за тяхното съхранение.

В определени случаи е възможно събраните за вас данни, включително направените видеозаписи, да бъдат разкрити на трети лица. Такова разкриване е възможно в следните хипотези: (1) с юрисконсулти и други партньори на Хотелиера във връзка със защитата на правните претенции на дружеството; (2) с компетентните държавни органи при разследване, проверка или друг надделяващ публичен интерес; и (3) при сливане или вливане, когато данните ви могат да бъдат споделени с новия/ите собственик/ици, за което ще бъдете уведомени. При всички случаи вашите данни няма да бъдат споделяни с трети лица, установени извън територията на ЕИП.

Отговорност за видеонаблюдението носи Виктория Турист“ ЕООД, регистрирано в Агенция по вписванията с ЕИК: 204941273. В случай, че желаете да получите повече информация какви данни сме събрали за вас, да получите копие от документите, съдържащи ваши лични данни или да упражните някое от правата си съгласно ОРЗД, както и ако подозирате, че данните ви се използват по нерегламентиран начин, може да се обърнете към длъжностното лице по защитата на данните: Жаклин Тодоринова тел.  0893440394, e-mail: dpo.tourist@victoriagroup.bg

 

 

Независимо от посоченото по-горе, при оплаквания имате право да се обърнете към Комисията за защита на личните данни (КЗЛД) на адрес: гр. София, бул. „Проф. Цветан Лазаров” №2, на уебсайта на Комисията - https://www.cpdp.bg/ или по ел.поща: kzld@cpdp.bg.

УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Настоящият документ представлява известие за поверителност съгласно Общия регламент относно защитата на данните (ОРЗД). Той е изготвен от „Виктория Туристик“ АД – Хотел Роял Парк (“Хотелиерът“). По-долу ще намерите информация:

ü  относно администраторът, отговорен за обработването на личните данни;

ü  относно категориите обработвани лични данни;

ü  относно условията, при които се обработват личните данни;

ü  относно целите и правните основания за обработването;

ü  относно срокове за съхранение и прилаганите мерки за сигурност на данните;

ü  относно правата на служителите съгласно ОРЗД,

ü  както и в кои случаи и по какъв ред споделяме вашите данни с трети лица.

 

За да гарантираме сигурността на гостите и служителите си, както и за да защитим имуществото си осъществяваме видеонаблюдение на територията на Хотела, чрез което се събират следните категории лични данни: видеообраз, поведенчески данни. Основание за обработване на лични данни е легитимният интерес на Хотелиера да защити служителите и имуществото си. Видеозаписите се съхраняват за срок от един месец, освен ако законът не изисква друго. За да предотвратим осъществяването на загуба, злоупотреба или неоторизиран достъп прилагаме всички разумни мерки и средства за защита, включително ограничаване на кръга от лицата, които имат достъп до записите до минтимум и специалният режим за тяхното съхранение.

В определени случаи е възможно събраните за вас данни, включително направените видеозаписи, да бъдат разкрити на трети лица. Такова разкриване е възможно в следните хипотези: (1) с юрисконсулти и други партньори на Хотелиера във връзка със защитата на правните претенции на дружеството; (2) с компетентните държавни органи при разследване, проверка или друг надделяващ публичен интерес; и (3) при сливане или вливане, когато данните ви могат да бъдат споделени с новия/ите собственик/ици, за което ще бъдете уведомени. При всички случаи вашите данни няма да бъдат споделяни с трети лица, установени извън територията на ЕИП.

Отговорност за видеонаблюдението носи „Виктория Туристик“ АД, регистрирано в Търговския регистър, воден от Агенция по вписванията с ЕИК: 102880358 и представлявано от изпълнителния директор Кристина Радулова. В случай, че желаете да получите повече информация какви данни сме събрали за вас, да получите копие от документите, съдържащи ваши лични данни или да упражните някое от правата си съгласно ОРЗД, както и ако подозирате, че данните ви се използват по нерегламентиран начин, може да се обърнете към длъжностното лице по защитата на данните: Жаклин Тодоринова тел.  0893440394, e-mail: dpo.touristic@victoriagroup.bg

 

 

Независимо от посоченото по-горе, при оплаквания имате право да се обърнете към Комисията за защита на личните данни (КЗЛД) на адрес: гр. София, бул. „Проф. Цветан Лазаров” №2, на уебсайта на Комисията - https://www.cpdp.bg/ или по ел.поща: kzld@cpdp.bg.

УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Настоящият документ представлява известие за поверителност съгласно Общия регламент относно защитата на данните (ОРЗД). Той е изготвен от „Виктория Туристик“ АД – Хотел Роял Бей (“Хотелиерът“). По-долу ще намерите информация:

ü  относно администраторът, отговорен за обработването на личните данни;

ü  относно категориите обработвани лични данни;

ü  относно условията, при които се обработват личните данни;

ü  относно целите и правните основания за обработването;

ü  относно срокове за съхранение и прилаганите мерки за сигурност на данните;

ü  относно правата на служителите съгласно ОРЗД,

ü  както и в кои случаи и по какъв ред споделяме вашите данни с трети лица.

 

За да гарантираме сигурността на гостите и служителите си, както и за да защитим имуществото си осъществяваме видеонаблюдение на територията на Хотела, чрез което се събират следните категории лични данни: видеообраз, поведенчески данни. Основание за обработване на лични данни е легитимният интерес на Хотелиера да защити служителите и имуществото си. Видеозаписите се съхраняват за срок от един месец, освен ако законът не изисква друго. За да предотвратим осъществяването на загуба, злоупотреба или неоторизиран достъп прилагаме всички разумни мерки и средства за защита, включително ограничаване на кръга от лицата, които имат достъп до записите до минтимум и специалният режим за тяхното съхранение.

В определени случаи е възможно събраните за вас данни, включително направените видеозаписи, да бъдат разкрити на трети лица. Такова разкриване е възможно в следните хипотези: (1) с юрисконсулти и други партньори на Хотелиера във връзка със защитата на правните претенции на дружеството; (2) с компетентните държавни органи при разследване, проверка или друг надделяващ публичен интерес; и (3) при сливане или вливане, когато данните ви могат да бъдат споделени с новия/ите собственик/ици, за което ще бъдете уведомени. При всички случаи вашите данни няма да бъдат споделяни с трети лица, установени извън територията на ЕИП.

Отговорност за видеонаблюдението носи „Виктория Туристик“ АД, регистрирано в Търговския регистър, воден от Агенция по вписванията с ЕИК: 102880358 и представлявано от изпълнителния директор Кристина Радулова. В случай, че желаете да получите повече информация какви данни сме събрали за вас, да получите копие от документите, съдържащи ваши лични данни или да упражните някое от правата си съгласно ОРЗД, както и ако подозирате, че данните ви се използват по нерегламентиран начин, може да се обърнете към длъжностното лице по защитата на данните: Жаклин Тодоринова тел.  0893440394, e-mail: dpo.touristic@victoriagroup.bg

 

 

Независимо от посоченото по-горе, при оплаквания имате право да се обърнете към Комисията за защита на личните данни (КЗЛД) на адрес: гр. София, бул. „Проф. Цветан Лазаров” №2, на уебсайта на Комисията - https://www.cpdp.bg/ или по ел.поща: kzld@cpdp.bg.

УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Настоящият документ представлява известие за поверителност съгласно Общия регламент относно защитата на данните (ОРЗД). Той е изготвен от „Виктория Туристик“ АД – Хотел Андалусия Бийч (“Хотелиерът“). По-долу ще намерите информация:

ü  относно администраторът, отговорен за обработването на личните данни;

ü  относно категориите обработвани лични данни;

ü  относно условията, при които се обработват личните данни;

ü  относно целите и правните основания за обработването;

ü  относно срокове за съхранение и прилаганите мерки за сигурност на данните;

ü  относно правата на служителите съгласно ОРЗД,

ü  както и в кои случаи и по какъв ред споделяме вашите данни с трети лица.

 

За да гарантираме сигурността на гостите и служителите си, както и за да защитим имуществото си осъществяваме видеонаблюдение на територията на Хотела, чрез което се събират следните категории лични данни: видеообраз, поведенчески данни. Основание за обработване на лични данни е легитимният интерес на Хотелиера да защити служителите и имуществото си. Видеозаписите се съхраняват за срок от един месец, освен ако законът не изисква друго. За да предотвратим осъществяването на загуба, злоупотреба или неоторизиран достъп прилагаме всички разумни мерки и средства за защита, включително ограничаване на кръга от лицата, които имат достъп до записите до минтимум и специалният режим за тяхното съхранение.

В определени случаи е възможно събраните за вас данни, включително направените видеозаписи, да бъдат разкрити на трети лица. Такова разкриване е възможно в следните хипотези: (1) с юрисконсулти и други партньори на Хотелиера във връзка със защитата на правните претенции на дружеството; (2) с компетентните държавни органи при разследване, проверка или друг надделяващ публичен интерес; и (3) при сливане или вливане, когато данните ви могат да бъдат споделени с новия/ите собственик/ици, за което ще бъдете уведомени. При всички случаи вашите данни няма да бъдат споделяни с трети лица, установени извън територията на ЕИП.

Отговорност за видеонаблюдението носи „Виктория Туристик“ АД, регистрирано в Търговския регистър, воден от Агенция по вписванията с ЕИК: 102880358 и представлявано от изпълнителния директор Кристина Радулова. В случай, че желаете да получите повече информация какви данни сме събрали за вас, да получите копие от документите, съдържащи ваши лични данни или да упражните някое от правата си съгласно ОРЗД, както и ако подозирате, че данните ви се използват по нерегламентиран начин, може да се обърнете към длъжностното лице по защитата на данните: Жаклин Тодоринова тел.  0893440394, e-mail: dpo.touristic@victoriagroup.bg

 

 

Независимо от посоченото по-горе, при оплаквания имате право да се обърнете към Комисията за защита на личните данни (КЗЛД) на адрес: гр. София, бул. „Проф. Цветан Лазаров” №2, на уебсайта на Комисията - https://www.cpdp.bg/ или по ел.поща: kzld@cpdp.bg.

УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Настоящият документ представлява известие за поверителност съгласно Общия регламент относно защитата на данните (ОРЗД). Той е изготвен от „Виктория Туристик“ АД – Хотел Атриум Бийч (“Хотелиерът“). По-долу ще намерите информация:

ü  относно администраторът, отговорен за обработването на личните данни;

ü  относно категориите обработвани лични данни;

ü  относно условията, при които се обработват личните данни;

ü  относно целите и правните основания за обработването;

ü  относно срокове за съхранение и прилаганите мерки за сигурност на данните;

ü  относно правата на служителите съгласно ОРЗД,

ü  както и в кои случаи и по какъв ред споделяме вашите данни с трети лица.

 

За да гарантираме сигурността на гостите и служителите си, както и за да защитим имуществото си осъществяваме видеонаблюдение на територията на Хотела, чрез което се събират следните категории лични данни: видеообраз, поведенчески данни. Основание за обработване на лични данни е легитимният интерес на Хотелиера да защити служителите и имуществото си. Видеозаписите се съхраняват за срок от един месец, освен ако законът не изисква друго. За да предотвратим осъществяването на загуба, злоупотреба или неоторизиран достъп прилагаме всички разумни мерки и средства за защита, включително ограничаване на кръга от лицата, които имат достъп до записите до минтимум и специалният режим за тяхното съхранение.

В определени случаи е възможно събраните за вас данни, включително направените видеозаписи, да бъдат разкрити на трети лица. Такова разкриване е възможно в следните хипотези: (1) с юрисконсулти и други партньори на Хотелиера във връзка със защитата на правните претенции на дружеството; (2) с компетентните държавни органи при разследване, проверка или друг надделяващ публичен интерес; и (3) при сливане или вливане, когато данните ви могат да бъдат споделени с новия/ите собственик/ици, за което ще бъдете уведомени. При всички случаи вашите данни няма да бъдат споделяни с трети лица, установени извън територията на ЕИП.

Отговорност за видеонаблюдението носи „Виктория Туристик“ АД, регистрирано в Търговския регистър, воден от Агенция по вписванията с ЕИК: 102880358 и представлявано от изпълнителния директор Кристина Радулова. В случай, че желаете да получите повече информация какви данни сме събрали за вас, да получите копие от документите, съдържащи ваши лични данни или да упражните някое от правата си съгласно ОРЗД, както и ако подозирате, че данните ви се използват по нерегламентиран начин, може да се обърнете към длъжностното лице по защитата на данните: Жаклин Тодоринова тел.  0893440394, e-mail: dpo.touristic@victoriagroup.bg

 

 

Независимо от посоченото по-горе, при оплаквания имате право да се обърнете към Комисията за защита на личните данни (КЗЛД) на адрес: гр. София, бул. „Проф. Цветан Лазаров” №2, на уебсайта на Комисията - https://www.cpdp.bg/ или по ел.поща: kzld@cpdp.bg.

УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Настоящият документ представлява известие за поверителност съгласно Общия регламент относно защитата на данните (ОРЗД). Той е изготвен от „Виктория Туристик“ АД – Вили Елените (“Хотелиерът“). По-долу ще намерите информация:

ü  относно администраторът, отговорен за обработването на личните данни;

ü  относно категориите обработвани лични данни;

ü  относно условията, при които се обработват личните данни;

ü  относно целите и правните основания за обработването;

ü  относно срокове за съхранение и прилаганите мерки за сигурност на данните;

ü  относно правата на служителите съгласно ОРЗД,

ü  както и в кои случаи и по какъв ред споделяме вашите данни с трети лица.

 

За да гарантираме сигурността на гостите и служителите си, както и за да защитим имуществото си осъществяваме видеонаблюдение на територията на Хотела, чрез което се събират следните категории лични данни: видеообраз, поведенчески данни. Основание за обработване на лични данни е легитимният интерес на Хотелиера да защити служителите и имуществото си. Видеозаписите се съхраняват за срок от един месец, освен ако законът не изисква друго. За да предотвратим осъществяването на загуба, злоупотреба или неоторизиран достъп прилагаме всички разумни мерки и средства за защита, включително ограничаване на кръга от лицата, които имат достъп до записите до минтимум и специалният режим за тяхното съхранение.

В определени случаи е възможно събраните за вас данни, включително направените видеозаписи, да бъдат разкрити на трети лица. Такова разкриване е възможно в следните хипотези: (1) с юрисконсулти и други партньори на Хотелиера във връзка със защитата на правните претенции на дружеството; (2) с компетентните държавни органи при разследване, проверка или друг надделяващ публичен интерес; и (3) при сливане или вливане, когато данните ви могат да бъдат споделени с новия/ите собственик/ици, за което ще бъдете уведомени. При всички случаи вашите данни няма да бъдат споделяни с трети лица, установени извън територията на ЕИП.

Отговорност за видеонаблюдението носи „Виктория Туристик“ АД, регистрирано в Търговския регистър, воден от Агенция по вписванията с ЕИК: 102880358 и представлявано от изпълнителния директор Кристина Радулова. В случай, че желаете да получите повече информация какви данни сме събрали за вас, да получите копие от документите, съдържащи ваши лични данни или да упражните някое от правата си съгласно ОРЗД, както и ако подозирате, че данните ви се използват по нерегламентиран начин, може да се обърнете към длъжностното лице по защитата на данните: Жаклин Тодоринова тел.  0893440394, e-mail: dpo.touristic@victoriagroup.bg

 

 

Независимо от посоченото по-горе, при оплаквания имате право да се обърнете към Комисията за защита на личните данни (КЗЛД) на адрес: гр. София, бул. „Проф. Цветан Лазаров” №2, на уебсайта на Комисията - https://www.cpdp.bg/ или по ел.поща: kzld@cpdp.bg.

УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Настоящият документ представлява известие за поверителност съгласно Общия регламент относно защитата на данните (ОРЗД). Той е изготвен от „Виктория Турист“ ЕООД – Хотел Виктория Палас (“Хотелиерът/а“). По-долу ще намерите информация:

ü  относно администраторът, отговорен за обработването на личните данни;

ü  относно категориите обработвани лични данни;

ü  относно условията, при които се обработват личните данни;

ü  относно целите и правните основания за обработването;

ü  относно срокове за съхранение и прилаганите мерки за сигурност на данните;

ü  относно правата на служителите съгласно ОРЗД,

ü  както и в кои случаи и по какъв ред споделяме вашите данни с трети лица.

 

За да гарантираме сигурността на гостите и служителите си, както и за да защитим имуществото си осъществяваме видеонаблюдение на територията на Хотела, чрез което се събират следните категории лични данни: видеообраз, поведенчески данни. Основание за обработване на лични данни е легитимният интерес на Хотелиера да защити служителите и имуществото си. Видеозаписите се съхраняват за срок от един месец, освен ако законът не изисква друго. За да предотвратим осъществяването на загуба, злоупотреба или неоторизиран достъп прилагаме всички разумни мерки и средства за защита, включително ограничаване на кръга от лицата, които имат достъп до записите до минтимум и специалният режим за тяхното съхранение.

В определени случаи е възможно събраните за вас данни, включително направените видеозаписи, да бъдат разкрити на трети лица. Такова разкриване е възможно в следните хипотези: (1) с юрисконсулти и други партньори на Хотелиера във връзка със защитата на правните претенции на дружеството; (2) с компетентните държавни органи при разследване, проверка или друг надделяващ публичен интерес; и (3) при сливане или вливане, когато данните ви могат да бъдат споделени с новия/ите собственик/ици, за което ще бъдете уведомени. При всички случаи вашите данни няма да бъдат споделяни с трети лица, установени извън територията на ЕИП.

Отговорност за видеонаблюдението носи Виктория Турист“ ЕООД, регистрирано в Агенция по вписванията с ЕИК: 204941273. В случай, че желаете да получите повече информация какви данни сме събрали за вас, да получите копие от документите, съдържащи ваши лични данни или да упражните някое от правата си съгласно ОРЗД, както и ако подозирате, че данните ви се използват по нерегламентиран начин, може да се обърнете към длъжностното лице по защитата на данните: Жаклин Тодоринова тел.  0893440394, e-mail: dpo.tourist@victoriagroup.bg

 

 

Независимо от посоченото по-горе, при оплаквания имате право да се обърнете към Комисията за защита на личните данни (КЗЛД) на адрес: гр. София, бул. „Проф. Цветан Лазаров” №2, на уебсайта на Комисията - https://www.cpdp.bg/ или по ел.поща: kzld@cpdp.bg.

УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Настоящият документ представлява известие за поверителност съгласно Общия регламент относно защитата на данните (ОРЗД). Той е изготвен от „Виктория Туристик“ АД – Хотел Чайка Бийч (“Хотелиерът“). По-долу ще намерите информация:

ü  относно администраторът, отговорен за обработването на личните данни;

ü  относно категориите обработвани лични данни;

ü  относно условията, при които се обработват личните данни;

ü  относно целите и правните основания за обработването;

ü  относно срокове за съхранение и прилаганите мерки за сигурност на данните;

ü  относно правата на служителите съгласно ОРЗД,

ü  както и в кои случаи и по какъв ред споделяме вашите данни с трети лица.

 

За да гарантираме сигурността на гостите и служителите си, както и за да защитим имуществото си осъществяваме видеонаблюдение на територията на Хотела, чрез което се събират следните категории лични данни: видеообраз, поведенчески данни. Основание за обработване на лични данни е легитимният интерес на Хотелиера да защити служителите и имуществото си. Видеозаписите се съхраняват за срок от един месец, освен ако законът не изисква друго. За да предотвратим осъществяването на загуба, злоупотреба или неоторизиран достъп прилагаме всички разумни мерки и средства за защита, включително ограничаване на кръга от лицата, които имат достъп до записите до минтимум и специалният режим за тяхното съхранение.

В определени случаи е възможно събраните за вас данни, включително направените видеозаписи, да бъдат разкрити на трети лица. Такова разкриване е възможно в следните хипотези: (1) с юрисконсулти и други партньори на Хотелиера във връзка със защитата на правните претенции на дружеството; (2) с компетентните държавни органи при разследване, проверка или друг надделяващ публичен интерес; и (3) при сливане или вливане, когато данните ви могат да бъдат споделени с новия/ите собственик/ици, за което ще бъдете уведомени. При всички случаи вашите данни няма да бъдат споделяни с трети лица, установени извън територията на ЕИП.

Отговорност за видеонаблюдението носи „Виктория Туристик“ АД, регистрирано в Търговския регистър, воден от Агенция по вписванията с ЕИК: 102880358 и представлявано от изпълнителния директор Кристина Радулова. В случай, че желаете да получите повече информация какви данни сме събрали за вас, да получите копие от документите, съдържащи ваши лични данни или да упражните някое от правата си съгласно ОРЗД, както и ако подозирате, че данните ви се използват по нерегламентиран начин, може да се обърнете към длъжностното лице по защитата на данните: Жаклин Тодоринова тел.  0893440394, e-mail: dpo.touristic@victoriagroup.bg

 

 

Независимо от посоченото по-горе, при оплаквания имате право да се обърнете към Комисията за защита на личните данни (КЗЛД) на адрес: гр. София, бул. „Проф. Цветан Лазаров” №2, на уебсайта на Комисията - https://www.cpdp.bg/ или по ел.поща: kzld@cpdp.bg.

УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Настоящият документ представлява известие за поверителност съгласно Общия регламент относно защитата на данните (ОРЗД). Той е изготвен от „Виктория Турист“ ЕООД – Хотел Хасиенда Бийч (“Хотелиерът/а“). По-долу ще намерите информация:

ü  относно администраторът, отговорен за обработването на личните данни;

ü  относно категориите обработвани лични данни;

ü  относно условията, при които се обработват личните данни;

ü  относно целите и правните основания за обработването;

ü  относно срокове за съхранение и прилаганите мерки за сигурност на данните;

ü  относно правата на служителите съгласно ОРЗД,

ü  както и в кои случаи и по какъв ред споделяме вашите данни с трети лица.

 

За да гарантираме сигурността на гостите и служителите си, както и за да защитим имуществото си осъществяваме видеонаблюдение на територията на Хотела, чрез което се събират следните категории лични данни: видеообраз, поведенчески данни. Основание за обработване на лични данни е легитимният интерес на Хотелиера да защити служителите и имуществото си. Видеозаписите се съхраняват за срок от един месец, освен ако законът не изисква друго. За да предотвратим осъществяването на загуба, злоупотреба или неоторизиран достъп прилагаме всички разумни мерки и средства за защита, включително ограничаване на кръга от лицата, които имат достъп до записите до минтимум и специалният режим за тяхното съхранение.

В определени случаи е възможно събраните за вас данни, включително направените видеозаписи, да бъдат разкрити на трети лица. Такова разкриване е възможно в следните хипотези: (1) с юрисконсулти и други партньори на Хотелиера във връзка със защитата на правните претенции на дружеството; (2) с компетентните държавни органи при разследване, проверка или друг надделяващ публичен интерес; и (3) при сливане или вливане, когато данните ви могат да бъдат споделени с новия/ите собственик/ици, за което ще бъдете уведомени. При всички случаи вашите данни няма да бъдат споделяни с трети лица, установени извън територията на ЕИП.

Отговорност за видеонаблюдението носи Виктория Турист“ ЕООД, регистрирано в Агенция по вписванията с ЕИК: 204941273. В случай, че желаете да получите повече информация какви данни сме събрали за вас, да получите копие от документите, съдържащи ваши лични данни или да упражните някое от правата си съгласно ОРЗД, както и ако подозирате, че данните ви се използват по нерегламентиран начин, може да се обърнете към длъжностното лице по защитата на данните: Жаклин Тодоринова тел.  0893440394, e-mail: dpo.tourist@victoriagroup.bg

 

 

Независимо от посоченото по-горе, при оплаквания имате право да се обърнете към Комисията за защита на личните данни (КЗЛД) на адрес: гр. София, бул. „Проф. Цветан Лазаров” №2, на уебсайта на Комисията - https://www.cpdp.bg/ или по ел.поща: kzld@cpdp.bg.

УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Настоящият документ представлява известие за поверителност съгласно Общия регламент относно защитата на данните (ОРЗД). Той е изготвен от „Виктория Туристик“ АД – Хотел Пампорово (“Хотелиерът“). По-долу ще намерите информация:

ü  относно администраторът, отговорен за обработването на личните данни;

ü  относно категориите обработвани лични данни;

ü  относно условията, при които се обработват личните данни;

ü  относно целите и правните основания за обработването;

ü  относно срокове за съхранение и прилаганите мерки за сигурност на данните;

ü  относно правата на служителите съгласно ОРЗД,

ü  както и в кои случаи и по какъв ред споделяме вашите данни с трети лица.

 

За да гарантираме сигурността на гостите и служителите си, както и за да защитим имуществото си осъществяваме видеонаблюдение на територията на Хотела, чрез което се събират следните категории лични данни: видеообраз, поведенчески данни. Основание за обработване на лични данни е легитимният интерес на Хотелиера да защити служителите и имуществото си. Видеозаписите се съхраняват за срок от един месец, освен ако законът не изисква друго. За да предотвратим осъществяването на загуба, злоупотреба или неоторизиран достъп прилагаме всички разумни мерки и средства за защита, включително ограничаване на кръга от лицата, които имат достъп до записите до минтимум и специалният режим за тяхното съхранение.

В определени случаи е възможно събраните за вас данни, включително направените видеозаписи, да бъдат разкрити на трети лица. Такова разкриване е възможно в следните хипотези: (1) с юрисконсулти и други партньори на Хотелиера във връзка със защитата на правните претенции на дружеството; (2) с компетентните държавни органи при разследване, проверка или друг надделяващ публичен интерес; и (3) при сливане или вливане, когато данните ви могат да бъдат споделени с новия/ите собственик/ици, за което ще бъдете уведомени. При всички случаи вашите данни няма да бъдат споделяни с трети лица, установени извън територията на ЕИП.

Отговорност за видеонаблюдението носи „Виктория Туристик“ АД, регистрирано в Търговския регистър, воден от Агенция по вписванията с ЕИК: 102880358 и представлявано от изпълнителния директор Кристина Радулова. В случай, че желаете да получите повече информация какви данни сме събрали за вас, да получите копие от документите, съдържащи ваши лични данни или да упражните някое от правата си съгласно ОРЗД, както и ако подозирате, че данните ви се използват по нерегламентиран начин, може да се обърнете към длъжностното лице по защитата на данните: Жаклин Тодоринова тел.  0893440394, e-mail: dpo.touristic@victoriagroup.bg

 

 

Независимо от посоченото по-горе, при оплаквания имате право да се обърнете към Комисията за защита на личните данни (КЗЛД) на адрес: гр. София, бул. „Проф. Цветан Лазаров” №2, на уебсайта на Комисията - https://www.cpdp.bg/ или по ел.поща: kzld@cpdp.bg.

НАГОРЕ
X