fbpx

ИЗБЕРЕТЕ ВАШАТА ДЕСТИНАЦИЯ И ХОТЕЛ

София, Пловдив, Пампорово, Елените, Слънчев бряг и Созопол

ХОТЕЛИ

Хотели и Курорти

Хотели в България

Нашето портфолио се от четири и пет звездни хотели в топ дестинациите на България.

Ние предлагаме хотели, които са изключително разпознаваеми в България, със своя ваканционен, градски, събитиен и конферентен туризъм. Базите ни предлагат над 13 000 легла в София, Пловдив, Пампорово, Слънчев Бряг и курортно селище Елените.

Планирате бизнес пътуване или семейна почивка - разгледайте нашето портфолио и изберете перфектното място за настаняване за вашето пътуване.

Градските хотели от нашето портфолио са разположени в София и Пловдив и са подходящи, ако се нуждаете от място да отседнете за вашето бизнес пътуване или командировка или, ако планирате конферентно, банкетно събитие или бизнес среща. Хотелите са разположени в най-големите градове в България, което ги прави подходящ избор за настаняване, ако сте на туристическа градска обиколка.

Хотел Пампорово е идеалният избор за любителите на зимните спортове, като ски и сноуборд и предлага услуги като ски гардероб и ски трансфер до лифт станция. Хотела е оборудван с вътрешен басейн, сауна и спа терапии, което го прави добър избор за СПА почивка през студените зимни дни.

Морските ни хотели са разположени в най-популярните дестинации на Южното Черноморие - Слънчев бряг, Созопол и Елените. Хотелите предлагат all inclusive лятна почивка с многобройни активности, подходящи за двойки, група приятели или семейства.

Изберете най-подходящия хотел за вас, спрямо вашите нужди - по локация, цел на пътуването или вид хотел.

по

ЛОКАЦИЯ

НАГОРЕ
X