fbpx

Портфолиото на Victoria Group Hotels & Resorts се състои от три, четири и пет звездни хотели разположени в топ дестинациите на България.

Къде са разположени нашите хотели и за какво са подходящи

Ние предлагаме хотели, които са изключително разпознаваеми в България, със своя ваканционен, градски, събитиен и конферентен туризъм.
Планирате бизнес пътуване или семейна почивка на море или ски - разгледайте нашето портфолио и изберете перфектното място за настаняване за вашето пътуване.
Градските хотели от нашето портфолио се намират в София и Пловдив. Те са подходящи, ако имате нужда от място за отсядане за вашето бизнес пътуване или командировка. Градските ни хотели са идеален избор, ако планирате конференция, банкет или бизнес среща. Намират се в най-големите градове на България, което ги прави подходящ избор за настаняване, ако сте на обиколка на града.
Хотел Пампорово е идеалният избор за любителите на зимните спортове, като ски и сноуборд и предлага услуги като ски гардероб и ски трансфер до лифт станция. Хотела е оборудван с вътрешен басейн, сауна и спа терапии, което го прави добър избор за СПА почивка през студените зимни дни.
Голяма част от нашето портфолио са хотелите на морето, идеални за морска почивка. Те се намират в най-популярните дестинации по южното Черноморие - Слънчев бряг, Созопол и Елените. Хотелите предлагат ол инклузив почивка с множество дейности, подходящи за двойки, група приятели или семейства.
Изберете най-подходящия хотел за вас, спрямо вашите нужди - по локация, цел на пътуването или вид хотел.

[product-catalogue id='1']
НАГОРЕ
X