fbpx
There is nothing to show here!
Slider with alias royal-castle-slider-11-1 not found.

Сватбени локации

Портфолиото на Victoria Group Hotels & Resorts включва едни от най-елегантните и луксозни сватбени локации в България - От райски плажове на Елените, до градските светлини на София .
Помислете как си представяте вашата сватба - боси на плажа или в голяма банкетна зала, заедно с цялото ви семейство - каквото и да мечтаете, каквато и дестинация да имате наум - едно е сигурно, Victoria Groups Hotels & Resorts може да ви го осигури!
Ние вярваме, че всяко сватбено тържество е различно и уникално, затова се стремим да удовлетворим всяко ваше желание и обръщаме внимание и на най-дребният детайл . Нашият Нашият опитен екип от сватбени организатори, декоратори и готвачи ще се погрижат вашата сватба да се превърне в сбъднатамечта

Защо да изберете хотелите на Виктория Груп за вашето сватбено събитие

Планирането на сватба трябва да е забавно и лесно.
Свържете се с нас и ние ще се погрижим за всеки един детайл.

Локация

Ние сме единствената компания в България, която разполага с толкова много и различни сватбени локации. Всеки един хотел предлага луксозен дизайн, уникална гледка и качество, който са идеалната предпоставка за перфектния сватбен ден.

Сватбени менюта

Представяте си леки и изискани ордьоври или пет степенна вечеря? Каквото и да имате наум, нашите професионални готвачи работят за Вас, за да планират перфектното меню.

Декорация

Ние сме лидери при изграждането на декорация и перфектна визия за една сватба. Романтична, кокетна сватба или грандиозна ВИП сватба - ние можем всичко.

Специалисти

Нашите опитни сватбени организатори са насреща, за да Ви помогнат с лекота да осъществите сватбата на мечтите си.

Настаняване

Възползвайте се от преференциални цени за настаняване на вашите гости във всеки един от хотелите ни.

Хотел Роял Касъл Елените

Море | Плаж | Външен басейн | Градини | Дизайн интериор

Хотел Маринела София

Градска сватба | Зали с голям капацитет | Японска градина | Уникален интериор

Направете запитване за Вашия сватбен ден:

НАГОРЕ