fbpx

Сватба в Хотел Роял Касъл Дизайн & СПА

Пет звездният хотел Роял Касъл Дизайн & СПА е символ на изключителен лукс и комфорт. Смелите и уникални дизайнерски решения са изпълнени с екзотични, първокласни и висококачествени материали.
Хотела е разположен в непосредствена близост до плажа в Роял Клуб Виктория, Елените. Предлага два ресторанта и една банкетна зала, подходящи за организиране на сватбени мероприятия.
Роял Касъл Дизайн & СПА, както и Роял Клуб Виктория, разполагат с множество открити пространства и възможности за организирането на романтични сватбени ритуали с уникални гледки към морето, планината, басейна или някъде в градината. Комплекса разполага и с малък параклис за църковен ритуал.
Освен от красотата и обстановката,вашите гости ще бъдат впечатлени и от пет звездни ястия.
Роял Касъл Дизайн & СПА разполага с няколко дизайн апартаменти, обзаведени в тематичен декор, собствена СПА зона и многобройни удобства, което ги прави идеалният избор за младоженски апартамент.

Дизайн хотел

Хотела ще Ви впечатли с уникален интериор и екстериор и безброй локации, за приказни сватбени снимки!

Зали & Ресторанти

Хотела разполага с банкетна зала без допълнителни прегради и колони, идеална за сватбени тържества с капацитет около 200 госта!
Ресторант Ротонда с капацитет около 100 госта е предпочитан от младоженците, заради неговият дизайн, които се вписва идеално в почти всяка сватбена декорация!

Изнесен ритуал

Множество открити пространства и възможности за организирането на романтични сватбени ритуали с уникални гледки към морето, планината, басейна или някъде в градината! В близост до хотела се намира и малък параклис, идеален за църковен ритуал.

Дизайн Апартаменти

Роял Касъл Дизайн & СПА разполага с няколко дизайн апартаменти, обзаведени в тематичен декор, собствена СПА зона и многобройни удобства, което ги прави идеалният избор за младоженски апартамент!

Сватбени пакети

Хотел Роял Касъл Дизайн & СПА

КОМПЛИМЕНТ

  • Преференциални цени за настаняване на вашите гости
  • Безплатно използване на банкетна зала или Ресторант Ротонда до 24:00 ч
  • Безплатно настаняване на младоженците в студио делукс за нощувката в деня на сватбата
  • Безплатна дегустация на 1 сватбено меню

ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ

  • Празнични сватбени менюта – селектор от салати, предястия, основни
  • Такса тапа – 4 лева на човек. Правото на ползване на такса тапа е позволено при миниум консумация от 10 лева на човек от ценовата листа с напитки на хотела
  • Такса овъртайм за ползване на зала / ресторант за часовете след 24:00 – спрямо бройката гости

Свържете се с нас или направете запитване за Вашия сватбен ден:

Сватбените тържества в хотел Роял Касъл се организират от Виктория Холидейс

НАШИЯТ АДРЕС

Роял Клуб Елените,8252

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТИ

EMAIL ЗА КОНТАКТИ

НАГОРЕ